Nieuw - voor u: montagetool DexFix.


Bijzonder. Tijdbesparend.

Wij hebben deze innovatieve tool ontwikkeld voor iedereen die Svedex-kozijnen monteert. Hiermee kunt u bij de montage heel snel en met slechts enkele handelingen het kozijn uitlijnen, permanent fixeren en drukvast opvullen. Als zeer tijdbesparend alternatief voor standaard houten wiggen. Alle Svedex-kozijnen kunnen met DexFix-montagetools geleverd worden. Naar keuze voorgemonteerd of los meegeleverd voor zelfmontage. U als verwerker hoeft dan alleen nog maar met de schroevendraaier of accuschroefmachine de tools individueel af te stellen – op het metselwerk, houten geraamte, of gipsplaten. Zo bespaart u tot wel 25% tijd bij het inbouwen van kozijnen.

De toekomst van de kozijnmontage is slim, klein en enorm tijdbesparend met DexFix. Informatie over DexFix kunt u hier lezen.

De toekomst van de kozijnmontage is slim, klein en enorm tijdbesparend. De door Svedex nieuw ontwikkelde montagetool DexFix voldoet aan de behoeften die verwerkers ter plekke bij de montage hebben: eenvoudig in het gebruik en exacte en snellere montage. Exclusief bij Svedex!

 

 

 

Sneller klaar met DexFix

Voor ons was het belangrijk dat deze tool snel en eenvoudig te gebruiken was. Het doel was immers dat u als klant bij de montage van onze kozijnen tijd bespaart, om voordeliger te kunnen werken. DexFix kan voorgemonteerd op het kozijn geleverd of door u zelf aangebracht worden. Bij het in de hoogte uitlijnen van het kozijn zorgt u met DexFix heel snel voor de gewenste stabiliteit.

De DexFix Montagehandleiding kunt u hier lezen.


Exclusief bij Svedex

DexFix zal eerst exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Ze zijn te bestellen in combinatie met Svedex-kozijnen, en gemonteerd of separaat in de verpakking leverbaar.