Svedex maatregelen - Coronavirus

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het RIVM onder meer besloten dat het verstandig is om sociaal contact zoveel mogelijk te vermijden. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het Coronavirus. Deze nieuwe maatregelen gelden in ieder geval tot nader order.

Beperken fysieke afspraken & bedrijfsbezoeken

In verband met de aangekondigde maatregelen en het feit dat wij verantwoordelijk wensen om te gaan met onze medewerkers, klanten, leveranciers en overige relaties, heeft Svedex de beslissing genomen per maandag 16 maart a.s. fysieke afspraken en bedrijfsbezoeken zoveel mogelijk te beperken en indien mogelijk om te zetten naar telefonisch of digitaal contact.

Heeft u een reeds gemaakte afspraak met Svedex?

Uw contactpersoon gaat u telefonisch of per mail benaderen. Gemaakte (noodzakelijke) fysieke afspraken zullen in samenspraak met u, vooraf worden besproken om een juiste inschatting te kunnen maken voor het plaatvinden van fysiek bezoek of contact. Bij een ontmoeting schudden wij op dit moment geen handen en houden ons aan de hygiënische voorschriften.

Indien sprake is van verkoudheidsverschijnselen (niezen, hoesten, keelpijn of koorts) zal de fysieke afspraak in overleg, worden omgezet naar telefonisch of digitaal contact of zal deze worden verzet naar een ander moment.

Wij volgen in deze alle richtlijnen welke door het RIVM en de overheid zijn gegeven en houden nieuwe berichtgeving nauwlettend in de gaten. Wij vragen u vriendelijk dit ook te doen via: www.rijksoverheid.nl. Daarnaast heeft Svedex intern extra preventieve maatregelen getroffen voor haar medewerkers, welke door een speciaal Corona Projectteam worden begeleid.

Afhalen van goederen bij Svedex?

Wij realiseren ons dat een aantal van onze klanten zelf het afhalen van goederen organiseert. Voor externe partijen geldt bij onze expeditie vanzelfsprekend ook een aantal richtlijnen. Die zijn voor iedereen zichtbaar, maar onze collega’s ter plekke zijn graag bereid uw chauffeur hier mee te helpen.

Op deze wijze proberen wij samen met u, zorg te dragen voor ieders gezondheid en kunnen we vooralsnog onze continuïteit en de gezamenlijke business waarborgen. Wij zullen u via onze website op de hoogte stellen indien aan onze maatregelen iets wijzigt.

Wij hopen op uw begrip en samenwerking.