De transparante initiatieven van Svedex

U kent ons standpunt: een deur is meer dan een mechanische verbinding tussen twee ruimten. Het is een onderdeel van de inrichting dat het karakter en de sfeer weergeeft. Onze visie om ruimten ook optisch met elkaar te verbinden en meer licht binnen te brengen door gesloten deuren te verrijken met glaspanelen, is realiteit geworden: Vision is de naam van onze volledig glazen designdeuren, die geheel volgens uw persoonlijke wens in mat of helder glas kunnen worden uitgevoerd. Voor meer transparantie in uw leven.

Harmonie van licht en lijnen

Vision is als variant van volledig glas verkrijgbaar in helder en mat glas. Daarnaast kunt u met een combinatie van beide varianten heel bijzondere effecten bekomen. Zo kunt u bijvoorbeeld inspelen op het vorm- en lijnenspel van andere deuren in de ruimte.

Svedex heeft met zijn stilistische veelzijdigheid aangetoond dat deuren vrijwel elke inrichting perfect ondersteunen en niet alleen dienen om ruimten van elkaar te scheiden. Met Vision volglasdeuren worden ruimten ook visueel meer met elkaar verbonden.

ALG14

ALG14N

MDG02

MDG02N

RDG52

RDG52N

Alle Svedex lijndeuren zijn op aanvraag uit voeren als Vison volglasdeur.