Altijd passende ruimtewinst

De Svedex schuifdeursystemen voor de wand zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie zonder bouwkundige aanpassing. De schuifdeuren nemen minder ruimte in beslag dan draaiende deuren en zorgen voor ruimtewinst in iedere ruimte. Svedex schuifdeursystemen voor de wand zijn verkrijgbaar in enkeldeur- of dubbeldeursuitvoering. Ze kenmerken zich door het strakke of speelse uiterlijk en de eenvoudige montage.

Svedex Move 2

Het Svedex Move 2 schuifdeursysteem voor de wand is meer dan alleen een praktische oplossing om ruimte te winnen. Het systeem is geschikt voor bestaande woningen. Het Svedex Move 2 schuifdeursysteem kenmerkt zich door optimale functionaliteit met een strak design. In een rail van geanodiseerd aluminium zijn de loopwagens verborgen.

Svedex Move 3

Het Svedex Move 3 schuifdeursysteem voor de wand is geschikt voor bestaande woningen. Alle Svedex met Superlak® afgelakte lijn-, glas- of paneeldeuren kunnen worden gecombineerd met dit systeem. Het Svedex Move 3 schuifdeursysteem heeft als blikvanger een zichtbaar RVS rolsysteem.

Svedex Move 4

Met het schuifdeursysteem Move 4 zet Svedex niet alleen in op kleuraccenten. Wie zijn hart heeft verloren aan zwarte accenten, kan Move 4 met nagenoeg alle Svedex-deurreeksen combineren.

Svedex Move 5

Het zwarte schuifdeursysteem Svedex Move 5 past in elk interieur en geeft de ruimte aan een hedendaagse look met een stoer tintje. Dit systeem heeft een stijlvol zwart rolsysteem en is daardoor te prachtig te combineren met de deurenserie Frame met zwarte glaslatten.